07:30 den 21/2 satt jag vid bordet redo att inmundiga frukost för dagen...
(http://i91.photobucket.com/albums/k315/Ekeri/9b8276f0.jpg)
Efter drygt 40 minuter senare...
(http://i91.photobucket.com/albums/k315/Ekeri/04a35d75.jpg)
"Det är ju trots allt buffé!"
(http://i91.photobucket.com/albums/k315/Ekeri/92a46efa.jpg)
Efter en timme hade jag satt i mig allt som avbildats på bild 1 och 3 samt sköljt ner med 4 glas mjölk och ett glas
mango/passionsfruktjuice(syster orkade inte), lägg därtill ett ägg vid frukosten samt 4 st som mellanmål kring 15.
(http://i91.photobucket.com/albums/k315/Ekeri/06610e39.jpg)
Framåt eftermiddagen tyckte jag synd om den person som skulle komma att gå in på skithuset efter mig... ;D
Ha ha ha!
Citat från: Peter C skrivet 27 februari 2008, 23:03:25 PM
Ha ha ha!
Liknande gjordes då jag åt lunchbuffé på en asiatisk restaurang, hela tre vändor klämdes ner och jag tror till och med att två andra gäster tittade lite fundersamt, de trodde kanske att jag var bottenlös eller något. Angående frukosten åt jag en kebabmältid av mindre format och om den inte vore för den skulle det ha varit mer än bara lax, skinka och ost, den sistnämnda var f.ö. av sorten Emmentaler och smakade skapligt gott.
sådant sliter jag med var och varannan dag
det är slitsamt
ibland är det en lättnad med fransk frukost
livet är hårt
Citat från: Martin Maltkvist skrivet 27 februari 2008, 23:12:37 PM
Liknande gjordes då jag åt lunchbuffé på en asiatisk restaurang, hela tre vändor klämdes ner och jag tror till och med att två andra gäster tittade lite fundersamt, de trodde kanske att jag var bottenlös eller något. Angående frukosten åt jag en kebabmältid av mindre format och om den inte vore för den skulle det ha varit mer än bara lax, skinka och ost, den sistnämnda var f.ö. av sorten Emmentaler och smakade skapligt gott.
Jag hade en gång en kollega, en stor och kraftig man, som brukade ha som mått att om hovmästaren önskade honom välkommen tillbaka hade han ätit för lite av smörgåsbordet. Så att han kunde äta mer nästa gång. Och det var nog betydligt mer än tre vändor det var frågan om i det fallet.
finns det inte en resturang i götet som heter proppmätt?
undrar vad medelvikten ligger på deras kunder
Citat från: michael k skrivet 28 februari 2008, 12:01:14 PM
finns det inte en resturang i götet som heter proppmätt?
undrar vad medelvikten ligger på deras kunder
Kolla in Restaurang Proppmätt (http://www.proppmatt.se/) i Skellefteå
Är det bara jag som tycker att bilder pa halväten mat är en aning osmakligt??? :P
//Jonas G
Osmakligt är rätta ordet eller hur man åter buffe av ren snålhet.
Tur att mat gman gör att växer, problemet är ju att det numera sker på bredden.....