Vilka nya namngivna objekt kan komma med i den nationella planen 2022-2033?

Startat av pnott, 01 augusti 2021, 16:51:16 PM

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

pnott

Citat från: David M skrivet 24 augusti 2021, 23:51:58 PM
Fågelmara heter samhället.

Men du har rätt i att det objektet inte finns med ändå. Vilket är litet märkligt eftersom det ändå vore ganska "enkel" förbifart och terrängen i och utanför samhället består av flack sandjord och morän, därtill en korsning för trafiken till och från Kristianopel som kan vara nog så belastad sommartid.

Sorry för felstavningen. Det verkar vara för mycket för Trafikverket att bygga en faunabro just norr om samhället och samtidigt planera för att förbättra sträckningen genom detsamma.

BMJ

Sydvästra delen av väg O 678 ( Tpl 94 Lerbomotet till södra infarte  mot Uddevalla) Hårt trafikerad och olycksdrabbad sträcka med dålig linjeföring många anslutande småvägar. Vägen är dessutom omledningsväg vid avstängning av Uddevallabron.
Mötesfrihet, planskild korsning vid Grohed och ny lokalväg för långsam trafik behövs.

Skickat från min SM-A326B via Tapatalk


pnott

Ser ut som att 2+1 från Grohed till södra infarten mot Uddevalla kommer att byggas om 2024. Däremot inte från E6 till Grohed, och ingen planskildhet. Inte i den här omgången i alla fall.Stefan P

Hej

Jag undrar om väg 288. Vägen är ombyggd från Uppsala till Gimo. När skall resten av vägen mellan Gimo och Östhammar byggas har talats om pengabrist.

mvh Stefan P