Huvudmeny

Citroen

Startat av Camilla, 10 juli 2023, 19:25:34 PM

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

zjbus

Håller med dej i sak men det är knappast praktiskt genomförbart då får man ju stänga ner större delar av internet för att inte tala om tv, finns tyvärr säkert många program inte minst nyheter som ger folk med ont uppsåt inspiration.

Camilla

Citat från: Ersa skrivet 12 juli 2023, 00:19:38 AMDet har ju berättats på nyheterna nyligen hur oseriösa register spridit all möjlig information om privatpersoner, deras hemadresser och detaljer om alla deras fordon. Vilket lett till att potentiella tjuvar haft gott om information att hitta bilar och delar att stjäla.
Helt rätt inställning att inte själv vara en länk i kedjan som sprider information till fel personer.
Det är ju många som inte censurerar registreringsnumret när dom laddar upp bilder på bilar just för att det ska bli svårt att kolla upp vem som äger bilen   

zjbus

#17
Hemdatorer och internet har funnits i c:a 35 år, allmän trafik i drygt 100 år och ohederligt folk i olika sammanhang har tyvärr alltid funnits långt innan internet kom.

Ersa

Citat från: zjbus skrivet 12 juli 2023, 17:30:21 PMHåller med dej i sak men det är knappast praktiskt genomförbart då får man ju stänga ner större delar av internet för att inte tala om tv, finns tyvärr säkert många program inte minst nyheter som ger folk med ont uppsåt inspiration.

Nej, man behöver inte stänga ner delar av internet, utan bara göra som i nästan alla andra länder. Begränsa vilken information som får lämnas ut. Övriga nordbor och européer har inte samma system som oss, och där kan man inte få reda på människors bostadsadresser, inkomster, samt alla detaljer över allas fordon med hjälp av gratistjänster på nätet.

Joakim Wahlberg

https://docplayer.se/25073510-Tv1615_-citroen-2cv-elenka-indd-06.html

Här kan ni läsa en hel del om bilen och dess ombyggnad i en artikel från Teknikens Värld 2016 :)
Ursprungligen Södertäljebo, numer i Västerås, som är kollektivtrafikintresserad, med störst inriktning på järnväg och spårvägar. Är tågvärd till vardags.

Besök gärna min hemsida, jowahlen.se! :)

zjbus

Tack, intressant läsning.

Camilla

Citat från: Joakim Wahlberg skrivet 03 augusti 2023, 16:33:42 PMhttps://docplayer.se/25073510-Tv1615_-citroen-2cv-elenka-indd-06.html

Här kan ni läsa en hel del om bilen och dess ombyggnad i en artikel från Teknikens Värld 2016 :)
Tack för den länken