Vår i Göteborg (Transdev 18833)

Startat av Fifty, 25 april 2023, 22:47:16 PM

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Fifty

Göteborg står i vårblom och då gör sig Västtrafiks expressbussar allra bäst. La upp bilden på Instagram så ni som sett den där får stå ut med en repris.  ;)Transdev 18833 vid Järntorget tidigare idag.

yngrot

Fin bild. På dessa normala busar funkar det rätt bra med det rosa även om det inte ä så snyggt ihop. Men på dubbeldäckare ser det bedrövligt ut
Kör buss sen Hedenhöstiden....

Började jan 1977 - okt 1978 på Kålleredsbussarna , Borås lokaltrafik okt 1978 till 25 feb 2010 ,därefter Veolia transport/Transdev från 1 mars 2010 till 14juni 2020.. från 15 juni 2020 Nobina

admin

Tråden rensad från icke relaterade inlägg med hänvisning till nedanstående regel.

"11. Lägg gärna in länkar till andra webbplatser eller till någon bild som du vill visa. Bilden måste då finnas på en extern sida. Tänk på att ifall man inte själv äger upphovsrättigheterna så är inte direktlänkning tillåten. Kopiera alltså inte in text och bilder från tidningar eller webbplatser då det är ett brott mot upphovsrätten, länka istället alltid i sådana fall och likaså om du är osäker. Om du lägger in en bild du inte själv tagit så skall du ha fotografens tillstånd att göra det."

Om ni märker att det skett något (inlägg, personangrepp, felaktig bildhantering etc.) som inte hör hemma på forumet så använd funktionen "Anmäl till moderator" som finns längst ned i varje inlägg. Att börja läxa upp varandra direkt i en tråd leder bara till att den spårar ur.


// Eder jourhavande moderator