Hur många C20 finns det kvar på röda linjen?

Startat av Sca.CN113, 18 februari 2024, 16:45:46 PM

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Kristian

#15
Citat från: Sca.CN113 skrivet 20 februari 2024, 12:04:22 PMJa, eller så kan folk lära sig att inte ta allt personligt.

Jag undrar ifall någon vet hur många C20 som rullar på röda linjen just nu och när den sista kan tänkas rulla?

Eller så lär du dig att veta hut och lite allmänt hyfs. Kan du verkligen inte själv se problemen i ditt sätt att uttrycka dig?

Och nej, det handlar inte om att någon blir "kränkt" och annat trams som du skyller ifrån dig med, det handlar om din bristande förmåga att kunna hålla god ton i samspråk med andra. Så länge du fortsätter visa att du inte kan uppföra dig civiliserat så kan du heller inte räkna med att någon bemödar sig att hjälpa till.

admin

Tråden har kvastats på en del inlägg samt att några inlägg har korrigerats en aning. På förekommen anledning så påminner vi sedan om vad regel # 2 anger:

»Tänk på att alla inte delar samma åsikt. Många har även har ett annat kunnande samt tänkande och det är så en debatt uppstår. Även om man inte delar alla åsikter skall vi ändå visa varandra respekt. Undvik även gärna sarkasm och ironi då sådant lätt missförstås.«

Enligt gällande netikett är det sedan alltid trevligt om man beter sig hövligt och med ett vårdat språk. Annars blir det lätt så att som man frågar får man svar. Normalt sett är detta inga problem här på Snacket.

Vad gäller just detta med littera C20 så anger både Wikipedia och trafikförvaltningen Region Stockholm (SL) att under upprustningen (midlifeuppdateringen) av C20 så använder sig SL temporärt av beteckningen C20U för de ombyggda tunnelvagnarna (enl. ett utgivet säkerhetsmeddelande) medan MTR internt kallar dem för C25. Detta för att hålla isär dem från ännu ej ombyggda C20-vagnar. När samtliga enheter är ombyggda, vilket beräknas vara klart under våren 2024, så kommer litterat fortsatt att vara C20.

Att hålla på att träta om vad som är vad blir alltså ganska meningslöst. Svar på den initiala frågan har framkommit i denna tråd. Vill man fortsätta att diskutera ämnet så är det i sin ordning, men gör det då på ett hövligt vis. Om inte annat så kommer även denna tråd att låsas.


// Jourhavande moderator