Välkommen till SvOf:s forum > Svenska Omnibusföreningens forum

SLs bussleveranser samt depåplaceringar 2000-2018

(1/3) > >>

Tommy E:
Vi har glädjen att presentera denna sammanställning, en faktaspäckad informationskälla för varje kännare av busstrafiken i SL-området! 8)

Boken innehåller listor, depåplaceringar och tekniska data för alla fullstora bussar som tillkommit i SL-trafiken under åren 2000-2018 samt fått SL-utseende.

• 334 sidor
• 3 858 bussar fördelat på 201 olika typer
• Över 650 färgbilder

Pris för boken 249 kr (stödjande medlemmar 100 kr)+ frakt 79 kr.

Boken skickas med posten om du sätter in betalning för bok och frakt på plusgiro 1 96 99-8 och tydligt anger ditt namn och adress. För att undvika fraktkostnaden kan boken även avhämtas på två platser i Stockholms innerstad respektive Tyresö. Mejla oss på info@svof.se för mer information! :)

Carl Eric:
Hur har det gått med produktionen av denna bok? Jag skickade ett mejl i början av december, fick inget svar och har inte hört någonting mer?

//Carl Eric

Tommy E:
Tidsplanen för boken har blivit något förskjuten på grund av att arbetet med att sammanställa alla bussbilder var mer omfattande än vad som först beräknades. Den nuvarande planen är att boken ska kunna tryckas under sommaren. Uppdateringar kommer i den här forumtråden så fort ytterligare information finns! :)

Angående mejlet verkar det tyvärr inte ha kommit fram som det skulle. Jag har återkommit via PM om detta! ;)

S Svensson:
Hur går det med utgivningen ? 2021? eller 2022?

Tommy E:
Nu är arbetet i slutfasen med korrekturläsning och formgivning av omslaget. Det drar ihop sig till att skicka boken till tryck! ;)

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion