Allmänna bussforum > Busstrafik

Ny slutstation i Vaxholm?

(1/9) > >>

igel:
Efter att kajen förra vecka för femtioelfte gången underminerades, och man denna gång ansåg att det var så allvarligt att man förbjöd trafik längs med kajen, har bussarna vänt på färjplan.
   Samtidigt har det pågått ett intensivt arbete med att jämna ut den gamla shell-tomten som endast har använts som parkering i ett par år. Men i dag hade det kommit upp en zonstoppförbudsskylt med tilläggstavlan "Gäller ej SL-trafik".
   Kommer gamla shell-tomten att bli en ny tillfällig terminal i Vaxholm?

https://kartor.eniro.se/?c=59.401288,18.350451&z=17&sv=59.401574,18.350307,0.9119,1.3259,0.0336

Ps. Varför står det inte i reseplaneraren att bussen varken går till eller från Söderhamnsplan.

buskörare:
Skylten har suttit där sen förra veckan. Och ja, vi ska vara där. Om det blir terminal eller uppställning för att använda Västerhamnsplan som första, är inte helt klart. Tror det blir vändning/uppställning.

Det står i störningsinformationen, vet ej varför det tycktes räcka.

buskörare:
I morgon börjar vi trafikera grusplanen, men först bara som vändplan/uppställning. Inget hållplatsläge där än, det kommer senare tydligen.

igel:
I går kväll var in och utfart till asfaltsplanen asfalterad. Däremot är inte vägen dit det. I går fanns ingen trottoar, eller rättare sagt, vägbanan var uppfylld med grus till hållplatshöjd.

Kanske är det hållplatshöjden som ska åtgärdas innan de börjar användas.

buskörare:
Västerhamnsplan ska bli första hållplats från imorgon. Och sista än så länge. Tittade aldrig in där idag, men jag blir första som går därifrån imorgon. Lär se då.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion