Övriga forum > Ordet är fritt

H15-utfärd med SSS i söndags!

(1/3) > >>

mjtag:
Hejsan!
I söndags (24/4) anordnade Spårvägssällskapet en veteranbussutfärd, för medlemmar, med vänstertrafikbussar. Tanken var att utfärden skulle ske med både H15 & trådbuss F3 men den sistnämnda hade tydligen lite problem med kompressorn så den fick åka hem igen. Vi åkte från Norrmalmstorg till Norra Hammarbyhamnen och tillbaka igen via bl a Centralen, Fridhemsplan, Västerbron, Medborgarplatsen, Hornsgatan, Slussen, Vasagatan & Kungsgatan. Det var inte så stor uppslutning av medföljande medlemmar men en mycket trevlig resa i alla fall och det är ju inte varje dag man får åka vänstertrafikbuss.

Jag hade velat lägga in några bilder på detta forum men då jag inte kan länka från hemsidan p.g.a. osäker anslutning så bilderna inte syns överallt så länkar jag till min tråd på Spårvägssällskapets forum för den som eventuellt vill se några bilder. Fler bilder & filmklipp finns min Instagram och en redogörelse över dagen finns på min blogg. Se nedan.

https://forum.sparvagssallskapet.se/viewtopic.php?t=42971

Ha det bra.

mjtag:
Nu fick jag tips om en bilduppladdningssajt så jag slänger in en bild från utfärden här. Nu kanske den ska vara under en annan kategori men det får bli här nu. Detta är alltså från vår paus under utfärden i Norra Hammarbyhamnen. Hoppas ni gillar bilden i alla fall.Ha det bra.

Fredde:
Trevligt!
Jag tog en bild på den på Vasagatan 21/4, då skyltad Björkhagen :)

Peter Rost:
Trevligt! Vore kul att få åka H15 till Björkhagen vid lämpligt tillfälle.😉

//Peter

mjtag:
Ja, det hade varit trevligt att få åka dessa bussar lite mer men det är väl inte så lätt när dörrarna är på "fel" sida.

Ha det bra.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion