SvOf behöver ny abonnemangsansvarig!

Startat av Tommy E, 25 november 2018, 11:34:39 AM

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Tommy E

SvOf har de senaste åren haft ett antal stora uppdrag, vilket har gett bra intäkter. Det har i sin tur gjort det möjligt att underhålla och upprusta våra trafikvagnar. Mats och Stefan som ansvarat för abonnemangsdelen sedan 2012 kommer att kliva av uppdraget från och med 2019, och för att föreningen ska få intäkter behöver vi hitta en eller flera ersättare.

Uppdraget består i att besvara frågor om uthyrning av våra bussar, prissätta uppdragen samt säkerställa att det finns en förare. För prissättningen har styrelsen tagit fram riktlinjer som du kan ta stöd av vid offerering. Du sköter uppdraget hemma på kammaren, genom mejl och lite telefon. Du kommer att bli en nyckelperson inom SvOf, för om vi inte har några intäkter kan vi inte heller underhålla våra bussar.

Det går också bra att dela uppdraget genom att en exempelvis offererar uppdragen och en annan ser till att bemanna med förare. Mats och Stefan som haft uppdraget tidigare kommer självklart att överföra sina kunskaper till dig / er. Du som inte tidigare haft ett uppdrag i föreningen, detta är ett ypperligt tillfälle att göra en insats!

Välkommen att anmäla ditt intresse till info@svof.se!
Välkommen att besöka mina hemsidor! :)

Hemsida med bussbilder och fjällbilder: https://tommy.enefalk.se

Mälarötrafikens historia: https://malarobuss.se