Allmänna bussforum > Bussnack

Lite Bergkvara

(1/2) > >>

Erol:


Kvarne:
Trevligt Svep!

Varning för kritik!

Det är sällan jag kommer med kritik, men nu måste jag bara lämna ett sådant svar.  :-\
De flesta av dessa bilder var på tok för suddiga. Jag vet inte, de kanske har tagits av en undermåelig mobilkamera, men de var inte skarpa. Synd på ett "svep" som annars kunde varit fint, men det är bara att fortsätta. Det går ju inte att ta fullträffar hela tiden! Ta nu inte detta fel och bli sur, ta det som konstruktiv kritik och se det som ett mål... ;)

Erol:
Det är ingen fara Kvarne, jag vet själv om att de är väldigt suddiga, minns i dagsläget inte varför de blev det, men jag har ett vagt minne av att vädret var svårt att få bukt med samt inte hade rätt inställningar på kameran.

Kvarne:

--- Citat från: Erol skrivet 27 maj 2007, 21:44:53 PM ---Det är ingen fara Kvarne, jag vet själv om att de är väldigt suddiga, minns i dagsläget inte varför de blev det, men jag har ett vagt minne av att vädret var svårt att få bukt med samt inte hade rätt inställningar på kameran.

--- Slut citat ---

Bra att du inte blev sur! Upptäckte föressten att mitt inlägg blev en aning konstigt då jag börjar med att skriva "Trevligt Svep" och sedan skriver jag att det inte var det....hmm..vet inte riktigt varför det bidde så, men det får stå kvar. Det roar säkert någon forumit här!  ;D ;D :P

Bussmicke:
Har han gjort en Kvarne?

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion