Författare Ämne: Nettbuss Express utökar sitt linjenät  (läst 1005 gånger)

Utloggad Carl Eric

  • Medlem
  • ****
  • Antal inlägg: 2753
  • Jag och Barks Buss BUS2GO
    • Kolla in Barks Buss hemsida!
Nettbuss Express utökar sitt linjenät
« skrivet: 15 augusti 2018, 21:04:22 PM »
Hej!

Fick idag ett reklamutskick från Nettbuss Express/Bus4You via mejl där de meddelar att de kommer att utöka sitt linjenät. Informationen finns även på deras hemsida.

Det rör sig dels om en ny hållplats i Årjäng på den befintliga linjen till Oslo, men även ett övertagande av linjen Växjö - Stockholm från Svenska Buss. Enligt information på Svenska Buss hemsida kommer Lingmerths Buss fortsätta köra linjen från Växjö, men alltså i samarbete med Nettbuss Express istället för Svenska Buss. Dock kommer det att bli bussbyte i Linköping för resenärer som ska till Stockholm. Den andra nya linjen är Vadstena - Stockholm (via Motala) som enligt bokningsdialogen kommer köras av Vadstena buss (som ju tidigare körde den linjen åt Swebus).

Ska man gissa att Nettbuss kommer att fortsätta utöka sitt linjenät i samarbete med operatörer som tidigare körde för Swebus, men som nu inte kommer att samarbeta med Flixbus?

MVH Carl Eric
24-årig tidtabellsnörd som bor i Uppsala, pluggar för att bli präst och kör buss på Nobina Uppland och Barks Buss! Besök gärna min Instagram.