Författare Ämne: Från Horred till Rystad  (läst 1202 gånger)

Utloggad Staffan Sävenfjord

  • Administrator
  • Medlem
  • *****
  • Antal inlägg: 19239
    • Mina bussbilder (under uppbyggnad)
Från Horred till Rystad
« skrivet: 19 juli 2007, 22:20:15 PM »
Det blev snabba ryck med den här gamla bussen. Ni minns väl den, som fanns i ett garage i Horred. Där jag hittade den förra måndagen, höll jag på ett skriva, men det var ju inte så konstigt eftersom Bengt på Lidbergs Buss ringde och berättade om den. Så kunde jag då meddela att dagen efter var det klart att den skulle hamna hos Anders Haraldsson i Rystad.
I går morse hade jag just avslutat frukosten på Hotell Corallen i Oskarshamn när Anders ringde på mobilen:
- De hämtar bussen redan i dag.
Där var jag vid Kalmarsund och Horred ligger där det ligger. Men Bengt skickade mig i alla fall ett par bilder på transporten. Bilderna får jag använda som jag vill och det är det jag gör nu. Så här såg bussen ut när den lämnade Horred. I går kväll torde den ha fått ny bostad i garaget i Rystad. Och kanske redan i dag började kanske Anders tillsammans med sönerna Fredrik och Niklas att jobba på den. Kanske man kan övertala dem att reklammåla bussen för Bussnack? Det är ju forumets förtjänst att affären blev av.
Det blir nog inte klar till Pärlrallyt eller ens Tunga rallyt i Södertälje, men Anders har utlovat en annan överraskning till dess...


Jag bloggar också http://savenfjord.blogspot.com/. Mina bussbilder finns på http://staffansbussbilder.blogspot.se/ (uppdateras så gott som dagligen med nya bilder)